ONZE SPONSOREN

Salming.

Salming Squash

facebook-256

De Vilder & Wijnands elektrotechniek B.V.

Elektrotechnisch bedrijf De Vilder & Wijnands timmert behoorlijk aan de weg. Van nieuwbouwprojecten van woningen, politiebureaus tot scholen, van IJmuidense havenkades tot de Vorstin in Hilversum (Voice of Holland), het IJmuidense bedrijf is erbij betrokken. Wij verzorgen alles waar een draadje aan zit zowel voor particulieren als de zakelijke markt, waarbij de nadruk op de laatste ligt zoals aannemers, projectontwikkelaars, van machinefabrieken tot visverwerkingsbedrijven, gemeenten en politiebureaus. Van eenvoudige klussen tot grootschalige en complexe vraagstukken op het gebied van elektrotechniek.

Lees verder op de website

Pot van honderd

De pot van honderd wordt gevormd door een groep personen, bedrijven en instanties die onze dubbelkampioenschappen omarmen en bereid zijn extra’s aan het toernooi toe te voegen. Enerzijds door levering van benodigdheden t.b.v. het event, anderszijds door sponsoring van een mooi bedrag voor de “Pot”.  Je vindt ze hieronder!

Vink Systemen BV – Katwijk

Bouwbedrijf J. van de Reep – Hillegom

ME Technische Installaties- Hillegom

Squash Bond Nederland – Amersfoort

Café De kleine beurs – Hillegom

RAAD – De administratieve dienstverleners – Hillegom

Koopman Hengelsport & webwinkel – Bennebroek

BBALT projectbegeleiding – Nieuw-Vennep

Het Alternatief – Bar & Restaurant – Hillegom

Robversluys.nl Entertainment – Hillegom

Goulmy design & fotografie – Nieuw-Vennep

Luke Engineering

Luke

Met de visie “Alles is een oplossing” en met diverse jaren ervaring is Luke Engineering in staat om een product maakbaar te ontwerpen.

De expertise komt voort uit jaren praktijkervaring in de lucht- en ruimtevaart, farmacie, offshore, powerplants, transportsystemen, etc. zowel in het binnen- en buitenland, als sales engineer, project begeleider en tekenaar/constructeur.

Vandaar dat Luke Engineering zich kan focussen op het volledige engineeringstraject, vanaf het eerste idee tot aan het daadwerkelijke ontwerp en het vervolgtraject hiervan.

Website Luke Engineering

linked-in.jpg

WARMERDAM STRAAL- & COATINGSERVICE

Warmerdam Hillegom

Al sinds 1985 heeft Warmerdam Straal- en Coatingservice een tevreden klantenkring. De jarenlange kennis en expertise op het gebied van offshorematerialen hebben geresulteerd in een diversiteit aan (inter-)nationale opdrachtgevers.

Voor zowel zakelijke- als particuliere klanten staat het gekwalificeerde personeel voor u klaar!

Website Warmerdam Straal- en Coatingservice 

van Duuren interport

Al ruim 25 jaar uw transportbedrijf van en naar Spanje en Portugal!

Sinds 1991 is van Duuren interport gegroeid naar een organisatie met ongeveer twintig medewerkers, allen gespecialiseerd in het verzorgen van high-quality wegtransport van en naar elke bestemming in Spanje en Portugal.

Wij stellen onze expertise en ons netwerk graag tot uw beschikking, zodat u uw klanten dezelfde service kunt bieden zoals u dat graag ook zelf wilt en ziet: op tijd en compleet.

Bezoek de website!

facebook-256

Raca Group B.V.

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van technische oplossingen voor onder andere de installatiebranche, (brand)beveiliging, medische sector en semi-overheidsinstellingen.
Wij zijn specialist op het gebied van noodverlichting, accu’s, batterijen, portofonie en medische producten voor de zakelijke gebruiker. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.
Ons assortiment omvat onder andere originele en vervangende batterijen voor diverse toepassingen. Onze vervangende batterijen zijn vervaardigd met dezelfde “performance” cellen als de originele batterijen. U bent hierdoor altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij zijn ook in staat om voor iedere specifieke toepassing een op maat gemaakte accu pack samen te stellen.
Onze expertise blijft niet beperkt binnen onze landgrenzen. Als wereldspeler is onze logistieke afhandeling gericht op service en snelheid. Het bestellen bij ons is eenvoudig en de transportkosten zijn laag. U kunt bij ons via onze website, mail of telefoon bestellen. Binnen afzienbare tijd bent u vervolgens in het bezit van uw gewenste product.

Website Raca Group B.V.

linked-in.jpg

De Kim Hekwerk

De Kim Hekwerk kan u alles bieden op het gebied van hekwerken, van een sierlijke omheining rondom uw villa tot industriële omheining compleet met toegangscontrole en camera bewaking. Ook op het gebied van sport en recreatie zijn de mogelijkheden te veel om op te noemen.

Website

facebook-256

Hoogendoorn – leiding aan water

Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Hoogendoorn zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Hoogendoorn bestaat al sinds 1930.

 Website

Brand Weizen 0.0

…een frisse en fruitige alcoholvrije variant met de vertrouwde zachte afdronk.

Een bijzonder moment voor de brouwers van Brand; voor de eerste keer is er een alcoholvrij bier aan het portfolio toegevoegd. Alles draait bij Brand om de beste smaak, er is dan ook lang en uitvoerig gebrouwen en getest voordat het perfecte Brand Weizen 0.0 recept werd gevonden.

Michel Bormans, Meesterbrouwer van Brand: “Brand kenmerkt zich door stevige en smaakvolle bieren, het was dan ook een uitdaging hier een goede alcoholvrije variant aan toe te voegen. Ik ben ontzettend trots dat er nu ook vanuit Brand een prachtig alcoholvrij speciaalbier op de markt is.

Bekijk het smaakvolle assortiment op Brand.nl