Thema 2019Volgt zeer spoedig! Via de HutSpot Facebook gaan we jullie weer diverse voorzetjes geven. Houd deze dus goed in de gaten!


PROGRAMMA 2019

 5

 

APRIL

Rond de klok van 19:00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. Alle teams spelen minimaal 2 wedstrijden deze avond. Het dubbelgeweld barst los! De avond zal ondersteund worden met het nodige vertier. Informatie hierover volgt in dit bericht.

 6

 

APRIL

In alle vroegte (!) gaan we allemaal de baan weer op en worden alle schema’s uitgespeeld. Rond het middaguur staat er een lunch klaar voor alle deelnemers en wij hopen voor de klok van 18:00 uur de finale te kunnen presenteren. Na deze wedstrijd staat het gezamenlijk hoofdmenu klaar voor alle deelnemers en genodigden. Na het uitbuiken gaan we ons netjes aankleden voor de avond. Om 21:00 uur worden de prijzen verdeeld en kan de menigte zich los gaan maken voor het 20e HutSpot feest. Wij kunnen nog niet alles over de avond verklappen maar huis-DJ Rob Versluys gaat voor de laatste keer zijn HutSpot-opwachting maken..houd je dus maar vast!  We gaan het volhouden tot 03:00 uur en dan proberen thuis te komen met de BOB-shuttle, niet gemotoriseerde 2-wieler of met de zwalkende benenwagen.

 7

 

APRIL

Opruimen, opruimen, opruimen & dan de après-HutSpot-borrel (vanaf 16:00 uur) alwaar wij het gehele toernooi ruim bespreken, alle roddels stevig ontkracht worden, foto’s en ander bewijsmateriaal langskomen en de laatste resthapjes van het toernooi verdeeld worden. Iedereen is van harte welkom! (vooral ook bij de eerste 3 activiteiten)
 
Ruimte voor meer...

THEMA GESCHIEDENIS