Thema 2018


posterbeginweb

Vele HutSpotters zullen komende weken weer heerlijk op wintersport gaan. Wij weten zo'n beetje hoe het er in de bergen aan toe kan gaan en gaan onze Hut verbouwen tot regelrechte aprés-ski-tent.  Het moest er een keer van komen. De afgelopen 18 edities is dit thema namelijk nog niet de revue gepasseerd. Wij gaan ons best doen en weten dat jullie je qua themafeest makkelijk aanpassen. Dat belooft weer een fissaaaa! Via de HutSpot Facebook gaan we jullie weer diverse voorzetjes geven. Het toernooi is begin april, dus er kan nog makkelijk een pak sneeuw vallen :-)


PROGRAMMA 2018

 6

 

APRIL

Rond de klok van 19:00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. Alle teams spelen minimaal 2 wedstrijden deze avond. Het dubbelgeweld barst los! De avond zal ondersteund worden met het nodige vertier en plaatjes van o.a. DJ Premacy!

 7

 

APRIL

In alle vroegte (!) gaan we allemaal de baan weer op en worden alle schema’s uitgespeeld. Rond het middaguur staat er een lunch klaar voor alle deelnemers en wij hopen voor de klok van 18:00 uur de finale te kunnen presenteren. Na deze wedstrijd staat het gezamenlijk hoofdmenu klaar voor alle deelnemers en genodigden. Na het uitbuiken gaan we ons netjes aankleden voor de avond. Om 21:00 uur worden de prijzen verdeeld en kan de menigte zich los gaan maken voor een knalfeest. Feestsensatie Marco Kraats zal als eerste de piste afgaan en de zaal gaan beroeren. Het zal niet meer te stoppen zijn als de dansplaten van Robbie Versluys uit de boxen klinken! We gaan het volhouden tot 03:00 uur en dan proberen thuis te komen met de BOB-shuttle, niet gemotoriseerde 2-wieler of met de zwalkende benenwagen.

 8

 

APRIL

Opruimen, opruimen, opruimen & dan de après-HutSpot-borrel (vanaf 16:00 uur) alwaar wij het gehele toernooi ruim bespreken, roddels stevig verkracht worden, foto’s en ander bewijsmateriaal langskomen en de laatste resthapjes verdeeld worden. Iedereen is welkom! (vooral ook bij de eerste 3 activiteiten)
 
Ruimte voor meer...

THEMA GESCHIEDENIS