ONZE SPONSOREN

De Kim Hekwerk

De Kim Hekwerk kan u alles bieden op het gebied van hekwerken, van een sierlijke omheining rondom uw villa tot industriële omheining compleet met toegangscontrole en camera bewaking. Ook op het gebied van sport en recreatie zijn de mogelijkheden te veel om op te noemen.

Website

facebook-256

Hoogendoorn – leiding aan water

Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Hoogendoorn zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Hoogendoorn bestaat al sinds 1930.

 Website

Apple Bandit

In het leven moet je pakken wat je pakken kan. Niks te zoet, niks te geduldig. Gewoon genieten. Hetzelfde geldt voor cider. Daarom pikt Apple Bandit er de beste appels tussenuit. Dit zorgt voor onze pure en verfrissende smaak. Drink Apple Bandit koud in een glas met veel ijs.

Meer informatie vind je op AppleBandit.nl

Squash Hillegom

Het thuishonk van de HutSpot Dubbelkampioenschappen is Squash Hillegom. Sinds 1980, toen de club opgericht werd met 4 banen, is dit squashcentrum niet meer weg te denken uit het hart van de Bollenstreek.

Website

facebook-256

Vernooy Dakwerken

Ons bedrijf Vernooy Dakwerken is een regionaal georiënteerd dakdekkersbedrijf (regio Noord- en Zuid-Holland) dat gevestigd is in Bennebroek. We zijn in 1987 opgericht en houden ons voornamelijk bezig met dakrenovatie en het aanbrengen van nieuwe daken (zowel platte als hellende daken). Naast bitumineuze dakbedekkingen en kunststof dakbedekkingen werken wij ook met EPDM dakbedekkingen. Ook hebben wij behalve de traditionele keramische dakpannen ervaring met shingles en stalen dakpanelementen. Ook voor lekkages, dakenbeheer, lood- en zinkwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Website

facebook-256

AA Drink

OP ELK MOMENT DE JUISTE SPORTDRANK

Website

facebook-256

BPG De Hillegomse

BPG De Hillegomse – Hout en bouwmaterialen.

ditis.ABC

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.”

 

facebook-256